Welkom op DiabetesPro.nl

15 juni 2022

Op 16 juni 2022 lanceerden we DiabetesPro.nl; een website in het verlengde van ons vaktijdschrift DiabetesPro. Met dit platform willen we essentiële kennis voor diabetesverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en praktijkondersteuners bundelen en overzichtelijk aanbieden.

Zo hebben we in samenwerking met de commissie richtlijnen van V&VN Diabeteszorg een kennisbank (her)ingericht waarin je links vindt naar alle relevante richtlijnen en kunt navigeren naar projecten en initiatieven die voor jou of jouw patiënt interessant kunnen zijn.

Verder vind je hier veel achtergrondinformatie over verschillende aspecten die te maken hebben met de behandeling van diabetes. Ook lees je columns en casussen van collega’s en kun je hier kennismaken met de leden van de expertgroepen van V&VN Diabeteszorg.

Voor en door jullie

De website is nog niet klaar. De komende maanden gaan we deze verder vormgeven en vullen. Het wordt een platform voor jullie maar eigenlijk nog liever door jullie.

  • Blog of vlog jij graag over je werk, heeft jouw poli of praktijk een protocol of werkwijze ontwikkeld die wellicht interessant zijn voor collega’s in het land?
  • Heb je onderzoek gedaan voor je master of promotie?

Neem dan contact op met de redactie.  We kijken dan hoe we dit kunnen delen via DiabetesPro.nl. Een podcast, een interview of een flitscollege; alles is mogelijk.

Meedenken?

Mocht je willen meedenken over de inhoud van DiabetesPro.nl? Sluit je dan aan bij de redactie. We vergaderen een aantal keer per jaar online om te brainstormen over thema’s en interessante onderwerpen. Laten we krachten bundelen; deel jouw kennis met collega’s en sluit je aan bij DiabetesPro.nl.

Bestuur V&VN Diabeteszorg

Redactie DiabetesPro

Redactie.diabeteszorg@venvn.nl

PS: wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en volg ons via LinkedIn

Inloggen