Spijker je kennis bij met het Diabetes Technologie Expert-programma

Scholing

03 jul 2024 –

Begin 2024 heeft Diabetotech een Diabetes Technologie Expert-programma gelanceerd over glucosesensoren, insulinepompen, slimme insulinepennen en hybrid closed loop-systemen.

Internist-endocrinoloog Inge van Boxelaer is initiatiefnemer van Diabetotech: ‘Met het expertprogramma willen we het voor diabetesprofessionals eenvoudiger maken om de snelle ontwikkelingen in de diabetestechnologie te volgen’

Online te volgen, voor diabetesprofessionals
Het programma is ontwikkeld voor diabetesprofessionals, is online te volgen en bestaat uit meerdere modules die continu worden aangevuld. Stel, je wilt een aantal mensen instellen op de Omnipod 5, dan volg je de module over dit systeem en je bent helemaal klaar voor de educatie aan je patiënten. 

Gereviewed door artsen en patiënten
De content is onafhankelijk en gereviewed door artsen en patiënten. De modules zijn beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Zodra je een module start, kun je jouw taal kiezen.

Accreditatie
Een module duurt gemiddeld tussen de dertig en zestig minuten en heeft een automatische certificaatfunctie. Ze zijn geaccrediteerd voor diabetesverpleegkundigen en praktijkondersteuners

Diabetotech Diabetes Technologie Expert programma

Vorig bericht

De farma heeft een lange arm in Egypte en de mensen hebben weinig geld 

Volgend bericht

Vijf vragen aan…