DESG V&VN Diabeteszorg Farmaco nieuwe stijl

28 juli 2022

Wegens succes herhaald!

Wegens succes wordt de welbekende DESG V&VN Diabeteszorg Farmacotherapiescholing, geheel in nieuwe stijl, herhaald. Na het volgen van een geactualiseerde e-learning kun je in een dagdeel met live casuïstiek jouw farmacologische kennis weer helemaal opfrissen. De nascholing is bedoeld voor voorschrijfbevoegde diabetesverpleegkundigen en is ontwikkeld door DESG (Diabetes Education Study Group), V&VN Diabeteszorg en NVE-Academy (Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie). Om deel te kunnen nemen aan de nascholingsmiddag moet je eerst een e-learning hebben gevolgd, het liefst ruim voordat de cursusdag plaatsvindt.

PROGRAMMA E-LEARNING

  • Kernzaken farmacotherapie, gegeven door een apotheker
  • (Nieuwe) diabetesmedicatie, gegeven door een internist-endocrinoloog
  • Cardiovasculair risicomanagement, gegeven door een vasculair internist
  • Juridische aspecten van voorschrijfbevoegdheid.

PROGRAMMA LIVE BIJEENKOMST OP DONDERDAG 10 NOVEMBER, JAARBEURS UTRECHT, 12.30-16.45 UUR

In een dagdeel wordt besproken hoe je de kennis die je hebt opgedaan in de e-learning, kunt toepassen bij jouw patiënten aan de hand van casuïstiek die door de cursisten is ingebracht.

Deze middag wordt begeleid door internistendocrinoloog Nel Duijvestijn, apotheker Prem Adhien en verpleegkundig specialist Mirjam van de Weijer.

KOSTEN EN ACCREDITATIE

De kosten voor de e-learning én cursusdag bedragen € 110,-. Wil je alleen de e-learning volgen dan bedragen de kosten € 55,-. De e-learning is met 4 punten geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en VSR. De cursusmiddag is eveneens met 4 punten geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en VSR.

Informatie of aanmelden? Ga naar congres.nve.nl  

E-learning EBP, gratis voor leden V&VN Diabeteszorg

26 aug 2022

V&VN Diabeteszorg najaarsscholing 2022

12 aug 2022

Goed om elkaar weer te ontmoeten

28 jul 2022

Inloggen