De pomp die niet verouderd maar meegaat met de tijd

28 maart 2024

De t:slim X2 insulinepomp is de enige pomp die je gedurende de looptijd van vier jaar kunt updaten met nieuwe software en features. Zo blijft de pomp altijd up to date. Recent is er een update uitgebracht waarmee gebruikers van het hybride closed loop systeem Control-IQ hun pomp nu kunnen koppelen met zowel de Dexcom G6 als de nieuwe Dexcom G7. Dat biedt meer keuzevrijheid.

De G7 is kleiner dan zijn voorganger en de opwarmtijd van de sensor is aanzienlijk korter. Control-IQ helpt zowel hyperglykemie als hypoglykemie te voorkomen en de Time in Range (3.9 tot 10.0 mmol/L)* te verhogen. Control-IQ voorspelt door middel van CGM-integratie elke vijf minuten de toekomstige bloedglucosewaarde en past hierop de basale insuline afgifte aan.* Indien nodig geeft Control-IQ naast de basale aanpassingen een correctiebolus

* Gemeten met CGM. Gebruikers dienen voor maaltijden nog steeds insuline te bolussen en hun diabetes actief te beheren. Zie gebruiksaanwijzing t:slim X2 voor meer informatie over automatische correctiebolussen.

Altijd de juiste pennaald

25 apr 2024

Gratis HYPIO-FIT sample pakket aanvragen 

28 mrt 2024

Gratis proefpakket voor zorgprofessionals 

29 feb 2024

Inloggen